Нов трейлър на филма за акули „The Shallows”

| от chronicle.bg |

Почитателите на филмите с акули знаят, че след фурора на „Челюсти“ и относително вълнуващото представяне на „Синята бездна“, жанрът, посветен на океанските хищници, потъна в ужасяващи изкривявания, като акули във Венеция, акули, които летят, такива, които излизат от тоалетната и прочие.

Затова е съвсем естествено всеки киноман да подхожда с умерена доза скептицизъм към нов „акулен“ трилър, но предстоящата лента на режисьора Жауме Колет-Сера дава известни надежди за нещо стойностно.

На първия трейлър видяхме Блейк Лайвли като сърфистка, която намира рая (пейзажът наподобява този от „The Beach“), но става свидетел на смъртта на друг сърфист, който е изяден от акула пред очите й. Лайвли се оказва в капан на една скала в морето, като от скалата до брега има не повече от 50 метра, но акулата обикаля около нея и спасението изглежда доста съмнително.

Новият трейър не разкрива кой знае какви подробности от филма, но със сигурност засилва надеждите, че след 29 юни можем да видим добре заснет, вълнуващ, камерен трилър на тема акули.

Вижте трейлъра, плакатите и ТВ спотовете.

 
 
Коментарите са изключени за Нов трейлър на филма за акули „The Shallows”