shareit

Най-добрите филми от началото на 2017-а

| от chronicle.bg |

Годината вече започна със силни филмови заглавия, но дали сред тях ще срещнем най-добрите филми за годината?

Опитахме се да съберем на едно място тези, които най-силно са привлекли вниманието ни за първите три месеца от годината.

Разбира се, те не са много, въпреки че непрекъснато се появяват нови и нови заглавия. Затова и е трудно да преценим дали да гледаме на кино „Красавицата и Звяра“ със „скандалните“ хомосексуални послания, или да изберем „Конг: Островът на черепа“.

Предлагаме ви в галерията да видите заглавията, които смятаме за важни от началото на тази година досега.

Разбира се, преценката ни е напълно субективна и се надяваме, че в коментарите ще имаме възможност да прочетем и вашите идеи за киното до момента.

Не сме включили филмови „шедьоври“ като „Петдесет нюанса по-тъмно“, защото колкото и приятни за гледане да са Дакота Джонсън и Джейми Дорнан, трейлърът казва всичко за филма. В него няма да видите оскарова актьорска игра, блестяща режисура или добър сценарий. Няма да видите дори и секс.

Не сме включили и „Красавицата и Звяра“, защото колкото и да харесваме Ема Уотсън, не можем да преживеем опита да се повтори дословно прекрасната анимация от 1991 година.

Започваме, разбира се, с „Трейнспотинг“ 2. От една страна, българското участие ни кара да възприемаме филма по-близък. От друга – толкова отдавна познаваме Рентън, Сик Бой и цялата компания, че наистина ни липсваха. Вижте петте филма, които сме избрали като свои фаворити за първите три месеца от годината.

До края на 2017-а ще ви държим в течение за най-важните филми.

 
 
Коментарите са изключени за Най-добрите филми от началото на 2017-а