Киану Рийвс озвучава нов персонаж в „Toy Story 4“

| от chronicle.bg |

Тим Алън разкри, че Киану Рийвс ще озвучава нов персонаж в предстоящия „Toy Story 4“. Именно първият филм от франчайза даде начало на любимите ни филмчета от Pixar още през 1995, като взе 3 Оскара. Студиото се е развило главоломно от тогава, както и играта на играчките. Франчайза досега има 3 филма, няколко телевизионни спешъла, видео игри и още каквото се сетите.

Следва „Toy Story 4“, който беше обявен още през 2014 година. Много неща се промениха от тогава – режисьорът Джон Ласитър напусна, а Pixar промени по-голяма част от първоначалния сценарий. Филмът вече ще се режисира от косценариста на „Inside Out“ Джош Кули, който ще отведе на приключение и ще покаже на Уди колко голям може да бъде светът за една играчка. Каубоят ще бъде придружен от нови и стари приятели, включително и персонажът, озвучаван от самия Джон Уик.

Алън съобщи новината в „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ и допълни: „Киану има чудесна роля. Всъщност, малко вътрешна информация, дори самият той каза: „Персонажът ми прилича малко на Бъз Лайтиър“. И това е така – наистина персонажът му е буен.“

Друго ново лице, което ще видим във филма, е Форки, в ролята Тони Хейл. Той е полу лужица, полу вилица, направена на кукла от Бони. Въпреки новото си амплоа, той твърди, че не е истинска играчка. Форки беше представен в първия трейлър на филма. Той бързо беше последван от второ видео тийзър, в който видяхме още две нови лица – Дъки и Бъни, в ролита съответно Кийган Майкъл-Кей и Джордан Пийл.

Това е първата роля на анимационен герой за Рийвс. Ето и второто видео.

 
 
Коментарите са изключени за Киану Рийвс озвучава нов персонаж в „Toy Story 4“