shareit

Кенет Лонерган никога не е гледал „Analyze This“… въпреки че той го пише

| от chronicle.bg |

Кенет Лонерган е записан като един от тримата сценаристи на „Analyze This“, но въпреки това никога не гледа филма. Сценариста и режисьор на „Margaret“ и „Manchester by the Sea“ разкри този пропуска в подкаста „WTF With Marc Maron“ като каза, че мафиотската комедия с Били Кристъл и Робърт Де Ниро го чака вече 20 години, защото в крайна сметка няма особено много принос в нея.

„Обожавам го“, казва Марон, „Гледал съм този филм много пъти“. Тогава Лонерган се намесва, че никога не го е гледал, което малко стъписва Марон, който в последствие пита защо. „Беше пренаписван, беше едно от първите ми преживявания в Холивуд. Беше пренаисан от 14 човека. Не остана дори една моя дума вътре, освен заглавието. Идеята за филма е моя, типа чувство за хумор е мой, така че имам някакви заслуги, но е абсолютно пренаписан. Гледал съм части от филма и ми се струва много забавен.“

Това идва насред диалог за линията между комедия и драма, която според Лонерган е много тънка до несъществуваща. Това обяснява защо филм като „Manchester by the Sea“ е толкова забавен на моменти, въпреки цялостното му мрачно настроение.

 
 
Коментарите са изключени за Кенет Лонерган никога не е гледал „Analyze This“… въпреки че той го пише