shareit

БНТ със специална церемония за финала на „Под прикритие“

| от chronicle.bg |

БНТ ще завърши най-успешния си филмов проект „Под прикритие” с гала церемония.

Събитието ще бъде на 4-ти юни (събота) в зала 1 на НДК и ще протече пред погледа на хиляди зрители в залата и пред екраните. Прякото предаване ще започне в 20:30 часа, а час по-късно (21:30 часа) ще бъде излъчен финалният епизод на криминалната поредица. Той ще бъде предаван едновременно в ефира на БНТ1, в зала 1 на НДК и на голям екран пред сградата на двореца на културата.

Всички почитатели на „Под прикритие” да видят на живо любимите си герои от всичките пет сезона на сериала. Заедно с Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов, Пламен Манасиев, по червения килим ще преминат и звездите, които се превъплътиха в запомнящи се герои, с които зрителите се разделяха драматично. Сред тях са Михаил Билалов, Александър Сано, Ирена Милянкова, Цветана Манева, Койна Русева, Теодора Духовникова, Снежана Макавеева, Явор Бахаров, Деян Донков, Христо Мутафчиев и много други.

Събитието ще събере на едно място всички, които създадоха най-добрата телевизионна поредица – продуцентите, режисьорите, актьорите, сценаристите, операторите, монтажистите, стилистите, художниците. БНТ ще отдаде дължимата почит и на незабравимия Чочо Попйорданов, който остави ярка следа и в този филм като ченгето Момчил Нешев.

Водещи на финала, който ще остави в историята на телевизията „Под прикритие”, ще бъдат Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов. Гала вечерта ще даде възможност на зрителите да си припомнят култови сцени и реплики, но и да разберат какво е най-важното, което остава зад кадър. Гости на събитието ще бъдат дистрибуторите на телевизионната поредица в САЩ, Латинска Америка и Европа.

 
 
Коментарите са изключени за БНТ със специална церемония за финала на „Под прикритие“