shareit

„Bird Box“ вдъхнови опасно предизвикателство

| от chronicle.bg |

Netflix може и да се радва на успеха на „Bird Box“, но сега има повод и за притеснение. Дотолкова, че трябваше да пусне официално предупреждение новата игра, вдъхновена от филма, да не се следва.

Играта всъщност е предизвикателство със свой хаштаг – #BirdBoxChallenge – и се съдържа в това да прекарате известно време с превръзка на очите.

„Не можем да повярваме, че трябва да го кажем, но: ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СЕ НАРАНИТЕ!“, пише платформата. „Не знам как това предизвикателство започна и въпреки, че оценяваме страстта, Момче и Момиче имат само едно желание за 2019 година и то е да не завършите в болница заради някакво меме.“

В „Bird Box“ група хора се опитват да оцелеят срещу чудовища, които ако видят, ще се самоубият. В една от най-силните сцена персонажът на Сандра Бълок заедно с две дечица търси скривалище от тези чудовища. Всички носят превръзки на очите, за да не зърнат случайно някое от тях.

„Bird Box“ излезе на 21 декември в Netflix. Филмът е режисиран от Сузане Биер и според компанията е гледан 45 милиона пъти само през първата седмица от пускането си.

 
 
Коментарите са изключени за „Bird Box“ вдъхнови опасно предизвикателство