shareit

Бърз поглед към площадката на „Bad Boys 3“

| от chronicle.bg |

Уил Смит показа в Instagram първи кадри от площадката на „Bad Boys 3“, чието официалено загалвие е „Bad Boys for Life“. Те са малко скромни всъщност, но все пак можем да видим Смит и Мартин Лорънс в „работно облекло“ един до друг за първи път от 2003.

Смит и Лорънс отново са детективите Майк Лоури и Маркъс Бърнет. В първия филм те разследваха обир, в който имаше замесени техни колеги, а във втория заловиха кубински наркобос, който предизвика епидемия от MDMA. Режисьор и на двата филма е Майкъл Бей, но сега той ще предаде щафетата на Адил Ел Арби и Биал Фалах, които са работили и по „Beverly Hills Cop 4“.

Във филма участват още Ванеса Хъджънс, Алекзандър Лудвиг, Чарлз Мелтън, DJ Кхалед и Джо Пантолиано.


Вижте тази публикация в Instagram.

FIRST LOOK! Theeeeey’re BAAAAaaaack! 🙂 @badboys ⁣ ⁣ : @westbrook @jas

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith) на

Освен, че за главите им има обявена награда, Майк и Маркъс ще трябва да се състезават и с друга група полицаи, съставена от персонажите на Хъджънс, Лудвиг и Мелтън. Все още обаче не знае каква част от филма ще заема това съревнование, защото детективите ще имат достатъчно други дела за вършене.

„Bumblebee“ смени Майкъл Бей с друг режисьор и стана най-хваления филм от франчайза „Transformers“. Ще видим дали смяната ще донесе късмет и на лошите момчета.

 
 
Коментарите са изключени за Бърз поглед към площадката на „Bad Boys 3“