shareit

„Аngry Birds: Филмът” е най-гледаният у нас за трети пореден уикенд

| от chronicle.bg |

И след третия уикенд от излизането си на екраните у нас „Аngry Birds: Филмът“ продължава да е най-гледаният у нас, сочат обобщените данни от киносалоните. След миналия уикенд филмът е гледан от 118 248 зрители и има 1 051 846 лева от билетите им.

На втора позиция е премиерата от миналия уикенд „Алиса в Огледалния свят“. Триизмерната история по книгата на Луис Карол е гледана от 9 053 зрители и има 94 777 лева приходи от билетите им за първите три дни на екраните у нас.
На трето място сред най-гледаните филми е „Х-мен: Апокалипсис“. Историята за събуждането на Апокалипсис след хиляди години, който събира екип, за да прочисти човечеството и създаде нов ред, е гледана от 39 129 зрители и има 401 585 лева приходи от тях.

Четвърти по ред сред най-гледаните филми е „Пулсът на парите“. Джулия Робъртс и Джордж Клуни в ролите на режисьор и водещ на популярно телевизионно шоу на Уолстрийт, на които се налага да търсят на живо въпросите за фалита на инвестиционна компания, са гледани от 3 523 зрители и имат 32 262 лева от билетите им.

Пета позиция е за „Книга за джунглата“. Анимационно-компютърната история на Маугли, позната от едноименния роман на Ръдиард Киплинг, е вече почти два месеца на екраните у нас, като за това време е гледана от 132 694 зрители и има 1 300 296 лева приходи от билетите им.

На шесто място е комедията „Да разлаем съседите още веднъж“. Борбата на семейство Раднър, които трябва да си осигурят месец без проблеми, за да продадат старата си къща заради покупката на нова в предградията, е гледана от 15 933 зрители и има 123 374 лева приходи от билетите им за 17-те дни на екраните у нас.

На седма позиция в топ 10 е „Първият отмъстител: Войната на героите“, създаден по комиксите „Гражданска война“ на Марк Милър. Триизмерният екшън за Капитан Америка и новият екип Отмъстители е гледан от 84 219 зрители и има 875 801 лева приходи за месец на екраните у нас.

Осми по ред е трилърът „Изменник по вкуса ни“. Базираната по 22-рата книга на британския писател Джон льо Каре история, в която Юън Макгрекър и Наоми Харис трябва да спасяват семейството на перач на парите на руската мафия, е гледан от 4 954 зрители и има 42 175 лева приходи за десетте дни на екраните у нас.

На девета позиция сред най-гледаните филми у нас е „Ловецът: Ледената война“. Историята за Снежанка, позната от книгите на Братя Грим, която вече почти три месеца е представена в триизмерен формат на екраните у нас е гледана от 56 548 зрители и има 556 884 лева от билетите им.

На десета позиция е „Зоотрополис“. Анимацията за света на животните, които живеят в мир и съдружие в един град, е вече над три месеца на екраните у нас и е гледана от 193 772 зрители и има 1 767 112 лева от билетите им.

 
 
Коментарите са изключени за „Аngry Birds: Филмът” е най-гледаният у нас за трети пореден уикенд