shareit

5 роли на Стана Катич преди „Забравена“

| от |

Стана Катич е една от най-дългокраките и красиви канадски актриси, които може и да сте гледали в сериала „Касъл“. Тя прекарва в обувките на детектив Бекет близо 9 сезона и завършва триумфално най-известната си телевизионна епопея до момента.

Родена в Онтарио, Канада тази висока брюнетка е част от голямо семейство и има шест по-малки братя и сестри, за които се грижи като най-голяма. Кариерата й започва с късометражен филм от 1999 година и трябва да минат доста години, за да пробие в комерсиалното кино или по-скоро в телевизията.

Днес е най-известна с ролята си на Кейт Бекет – секси боен детектив от изключително успешната продукция „Касъл“, която приключи миналата година. Освен, че я прави изключително популярна и разпознаваема Бекет я поставя сред най-сексапилните актриси на малък екран и й носи няколко статуетки.

В началото на тази година Стана прекара в България няколко месеца, за да снима най-новото си шоу – „Забравена“. Продукцията на AXN и Sony е заснета изцяло у нас с екип от България и Америка, а Стана играе полицай, изчезнал преди години, която бива открита от съпруга си. Смятана за мъртва и държана в плен, тя трябва да открие кой й е причинил всичко това. Сериалът вече върви по нашата телевизия и ако не за друго, то заради красивата Стана си заслужава да му отделите внимание. Междувременно ние ви предлагаме още 5 роли, в които да й се насладите.

 
 
Коментарите са изключени за 5 роли на Стана Катич преди „Забравена“