shareit

Как Шер успя да издейства забрана за снимане на клипове във флота – има разумно обяснение

| от |

Музиката и войната имат нещо много общо – двете знаят как да влияят на духа на един човек и при правилна селекция ще доставят необходимите резултати. До тук добре, все пак знаем историята на „Шуми Марица“ и топлите чувства, които носят в сърцата на противника, но понякога музиката трябва да бъде дори за забавление. Настоящата история е фокусирана именно в тази посока и според мнозина е една от най-големите грешки на американската флота.

Прословутият USS Missouri е пример за някои от най-големите военни изцепки, особено след като в него участва и Шер. През 1945 г. този 45-хиляди тонен боен кораб участва в победата над нацистите и успява да се запише с мисии в Иво Джима и Окинава. Японският министър Мамору Шигеметсу подписва предаването на него, а през 1950 г. е първият кораб, който навлиза в корейски води.

През не толкова далечната 1989 г. ще открием, че флотата най-накрая решава да му даде едно заслужено пиршество. За целта канят изпълнителката Шер, която трябва не само да позабавлява флотата, но и да получи правото да заснеме последният си хит „If I Could Turn Back Time“. Моряците също трябва да присъстват и да се забавляват, като цялото изпълнение ще бъде записано и използвано за създаването на клип за MTV. Моряците са съгласни и по още една причина, така ще имат по-сериозно внимание и ще получат малко повече фенове, както и мераклии да се запишат във флота.

Крайният резултат наистина ще накара моряците да върнат обратно времето и да помислят отново дали наистина трябва да извикат Шер. Флотата получава история за музикално видео, в което един от моряците ще получи специално писмо, че неговата любима се разделя с него. Проблемът обаче е, че докато това изглежда като не чак толкова лоша идея, никой няма подозрение до какъв мащаб ще се развихри самата Шер на сцената.

На фона на всичко това ще открием, че никой не се е сетил какво точно смята да облече Шер, ако изобщо можем да говорим за дрехи. Мнозина биха помислили, че най-вероятно ще бъде нещо, което да подчертава униформата на флота.

Около 2 часа след полунощ, изпълнителката се качва на кораба и носи нещо, описвано от моряците като: две парчета плат, които покриват основните есенции. За капак на всичко има златен колан, който да разделя тялото ѝ, а всичко останало е почти прозрачно и разкрива всички прелести. Като бонус и татуировките не са най-доброто решение за моряците.

Изненадите не приключват до тук, все пак говорим за Шер. Забелязвайки огромните оръдия на кораба, дамата решава да се качи и да седне на всяко едно от тях по време на снимките. Оръдията, които някога са изстрелвали смъртоносни снаряди в Япония, сега са подчинени на една от най-скандалните звезди, познати още като богините на поп музиката.

Не е изненада, че медиите ще се забавляват още по-искрено, особено след като Шер ще язди оръдията като Дебра Уингър – механичен бик пред погледите на 150 моряка от флота. Големите творци често остават неразбрани, а покрай тях и флота не може да си намери място от тази изцепка. MTV бързат да забранят видеото и в продължение на месеци отказват да го пуснат, в последствие променят политиката и го излъчват след 9 часа вечерта.

За да има някакво благоприличие на финала, Шер прави второ видео, като този път слага малко повече плат по себе си. За съжаление усещаме, че положението е след дъжд – качулка. След това изпълнение ще има забрана за заснемане на всякакви видео продукции на борда. За съжаление не трябва да се изненадваме от факта, че някои банди заснемат клипове на самолетоносач, но в тяхна защита ще потвърдим, че става въпрос за музейни експонати, които не се използват в активен бой.

 
 
Коментарите са изключени за Как Шер успя да издейства забрана за снимане на клипове във флота – има разумно обяснение

Повече информация Виж всички