Хълк Хоган се завръна в RAW

| от chronicle.bg |

ke` който почина на 2 януари.

Трибютът започна с 10 салюта преди Хоган да произнесе думите си. Той каза, че се появява в дрехите си от едно време, защото това би искал Окерлънд, защото „той повече от всичко обичаше да забавлява“.

На церемонията беше показано и видео с най-добрите моменти на покойния кечист в това число и популярната му реч през 2006 година, когато получава място в Залата на славата. След него Хогат продължи с това, че всички звезди от WWE го обожават и винаги ще го носят в сърцата си.

Окерлънд почива на 2 януари, след като пада и счупва няколко ребра в дома си във Флорида месец по-рано. Инцидентът намира звездата във влошаващо се здраве.

След кончината му Хоган пише в акаунта си в Туитър: „Най-добрият партньор, който съм имал някога. Никога не репетирахме и никога не правихме нещо, написано от сценарист. Джин ще ме попита „Ей, какво искаш да направим?“, а аз ще му отговоря „просто следвай брат си“. И това работеше от 1980 до 2017. Почивай в мир, братко.“

Хоган не се е появявал пред жива публика от миналия ноември, когато се проведе The Greatest Royal Rumble в Саудитска Арабия.

 
 
Коментарите са изключени за Хълк Хоган се завръна в RAW