shareit

Наръчник за добро настроение от любимите влогъри на Великобритания

| от chronicle.bg |

В книжарниците вече е наръчникът за добро настроение на суперпопулярните влогъри Алфи и Зоела. Любимата виртуална двойка е позната на българските тийнейджъри от книгите „Girl Online” на Зоуи Съг и „Безсмислената книга” на ютюб сензацията Алфи Дейс, която излязе преди няколко месеца. В „Алфи и Зоела от А до Я” с подзаглавие „Неофициалният, но съвършен гид за феновете на супер двойката влогъри” се разкриват любопитни подробности за съвместния живот на младите английски звезди.

„Алфи и Зоела от А до Я” е четиво, което включва не само интересни биографични факти за Съг и Дейс, а е пълно с напътствия и забавни идеи, с които младите хора да направят деня си по-приятен. Алфи и Зоела са като всички останали, макар вече излезли от тийнейджърството, и двамата са започнали видеоблоговете си малко след 15-годишна възраст и от тогава насам са идоли за подрастващите било то заради хитринките за добър грим на Зоуи или заради забавните номера от канала на Алфи.

Двамата стартират влоговете си независимо един от друг, но животът ги среща и офлайн и днес вече са една от любимите двойки в Кралството.

В книгата намират място идеи както за момичета, така и за момчета. Всичко от съвети как да декорираме стаята си през тестове и предизвикателства до разкази за отношенията с приятелите. Младите звезди насърчават и креативното мислене на своите почитатели – те могат да изпробват различни стилове за външния си вид или да намират в речника сложни думи, чието значение да отгатва някой приятел.

Джо Бери има опит с публикации в медии като Empire, Radio Times, Maxim, The Sunday Express, a в портфолиото ѝ има и биографии на други известни личности като Кейти Пери и Линдзи Лоън.

С книгата може да надникнете в живота на още двама тийнидоли през снимки като от лайфстайл списание.

 
 
Коментарите са изключени за Наръчник за добро настроение от любимите влогъри на Великобритания