shareit

Татко летя 2 дни из САЩ, за да прекара Коледа с дъщеря си, стюардеса

| от chronicle.bg |

Баща прекара два дни в полети из САЩ, за да прекара Коледа с дъщеря си, която е стюардеса.

Пиърс Воуган е стюардеса за Delta Airlines, на която й се пада да работи на 24 и 25 декември. Баща й, Хал, явно е бил предостатъчно разочарован от новината, че дъщеря му няма да е с него за празниците, за да реши вместо това той да бъде с нея. Това означава да лети от Флорида до Детройт, след това до Масачузетс – полетите, на които Пиърс ще е на работа.

Майк Леви, който седи до Майк в полета към Детройт, научава трогателната история и я споделя във Facebook. „Имах удоволствието до мен да седи Хал по време на полета ми към вкъщи. Дъщеря му Пиърс беше стюардеса в самолета“, пише Леви.

„Хал реши да прекара празниците с нея. Затова лети на всеки полет, на който и тя, днес и утре из страната, за да прекара Коледа с дъщеря си. Какъв фантастичен баща! Желая и на двама ви весели празници!“

На Коледа Пиърс писа на майка си, Кимбърли, в социалните мрежи, за да й каже, че татко е пътувал успешно и дори един път се е возил в първа класа.

Delta Airlines предлага бонуси за служителите си и техните семейства, от които господин Воуган се е възползвал. Момичето благодари и на Леви за помощта му „да разберем всъщност колко хубаво нещо направихме“. Постът му събира около 85 000 харесвания и 17 000 споделяния.

 
 
Коментарите са изключени за Татко летя 2 дни из САЩ, за да прекара Коледа с дъщеря си, стюардеса