shareit

Летим до Ню Йорк през Атина на цени от 617 евро

| от chr.bg |

Авиокомпания Emirates ще предлага целогодишно ежедневни полети от София до Ню Йорк през Атина. Това се случва благодарение на постигнато специално споразумение за местния пазар, чрез което на българските граждани се предоставят повече възможности за презокеански пътувания.

Новите оферти ще предоставят на пътуващите от България до Нюарк Либърти през международното летище „Елефтерис Венизелос“ в Атина, възможност да се възползват от отличните условия на Emirates. Всеки, който планира пътуване до Ню Йорк до 26 юни 2018 г., има невероятния шанс до 15 януари да си запази билет от 617 евро за икономична класа с включени всички такси.

Специалната оферта бе обявена от представители на Emirates на търговско събитие в София, което авиокомпанията организира съвместно с Международно летище Атина. Целта на форума бе да се представят възможностите за пътуване от Атина до Нюарк пред туроператори от България и Балканския регион, включително Албания, Румъния и Сърбия.

По данни на Международното летище Атина общият трафик до и през държавите от Балканския полуостров с редовните полети от САЩ надхвърля 300 000 души годишно. Освен това значителен брой пътници летят до Ню Йорк с прекачване на други европейски летища или през Истанбул. Това поражда големия интерес към Атина като алтернатива.

„Emirates успешно запълва нуждите в условия на повишено търсене и така поема водеща роля в региона. Имаме удоволствието да представим маршрута на Emirates Атина-Нюярк тук, в България, и да дадем възможност на пътниците да се насладят на уникалното преживяване на борда на Emirates“ – заяви Рийма Ал Марзуки, регионален мениджър в Emirates за Гърция и Албания.

„С представянето на нашата програма TAG Athens в сътрудничество с нашите ключови партньори – Emirates и Aegean, пред туристическите агенции в България ние демонстрираме възможностите за развитието на свързаността на Атина и нейното превръщане в трансферен център. Бихме искали искрено да благодарим на нашите партньори за това съвместно усилие и да поканим пътниците от България да се запознаят с продуктите на Международно летище Атина и с възможността да пътуват с Emirates целогодишно до Ню Йорк през Атина“ – каза Йоана Пападополу, директор Комуникации и маркетинг в Международно летище Атина.

Emirates разполага със самолети Boeing 777 и Airbus A380, което дава възможност на авиокомпанията да предложи изключителен комфорт и висок стандарт на обслужване на всички пътници във всички класи, включително меню, вдъхновено от региона, просторни места за сядане и повече от 2 500 канала за забавление в наградената им система.

 
 
Коментарите са изключени за Летим до Ню Йорк през Атина на цени от 617 евро