shareit

Заловиха иранския Ханибал Лектър

| от |

Опасният затворник, за чиято глава САЩ обявиха 150 хиляди долара награда, е заловен. Иранецът Хюсеин Найери, наричан от спецченгетата Ханибал Лектър, се измъкна от затвора като преряза решетките на килията си заедно с още двама подсъдими, обвинени за убийства.

В петък единият беглец – 43-годишният Бак Дуонг се предаде в полицейски участък, след като споделил на жена в тенекеджийницата и тя го посъветвала това.

В събота буден гражданин съобщи в полицията за съмнителен ван на паркинг в Сан Франциско, където забелязъл издирваните. Когато полицията пристигнала на мястото и приближила превозното средство, един от затворниците хукнал да бяга и последвало преследване.

След ареста на мъжете били намерени доста боеприпаси във вана, но не и оръжие.
Засега не е ясно дали будния гражданин, с чиято помощ бе заловен зловещия ирански Ханибал Лектър ще получи обявената награда от 150 хиляди долара.

Затворниците ще бъдат върнати в затвора от който избягаха и който е в топ 5 на най-строго охраняваните зандани в света. Там Хюсеин Найери ще излежи присъдата си за отвличането на мъж, който измъчвал с горелка и скалпели в пустинята.

 
 
Коментарите са изключени за Заловиха иранския Ханибал Лектър