shareit

Вторият син на британската кралица обвинен в педофилия

| от |

Съдебен иск по обвинение в педофилия бе подаден в съд на американския щат Флорида срещу британския принц Ендрю, вторият син и третото дете на кралица Елизабет Втора и принц Филип.

По думите на жената, внесла жалбата, на времето американският банкер Джефри Ъпстейн е я предоставял на свои приятели за сексуални услуги, в резултат на което тя многократно била подлагана на сексуално насилие, бидейки още непълнолетна – 17-годишна. Сред насилниците бил и принц Ендрю, твърди британският в. „Гардиън“. Той е вторият син и третото дете на кралилица Елизабет и принц Филип.

Когато ищцата била 15-годишна, тя се запознала с Гислей Максуел, дъщеря на небеизвестния у нас магнат Робърт Максуел. Тя била и приятелка на Ъпстейн. С нейна помощ банкерът превърнал ищцата в сексуална робиня, пояснява „Гардиън“.

„Ъпстейн продавал също непълнолетна ищца с цел сексуална експлоатация на политически свързани с него и обезпечени хора“, пише в документите на съда.

Ъпстейн бе осъден на 18 месеца затвор, от които е излежал 13 месеца. Ищцата твърди, че била склонявана към контакти с херцога в лондонско жилище, на Карибските острови в „оргии с няколко непълнолетни момичета“ и в Ню Йорк.

През 2011 г. принцът опроверга информацията, че имал някакви сексуални контакти с момичетата чрез Ъпстейн.

Принцът и преди е бил обвиняван, че се е срещал с жертви на Ъпстейн и може би е знаел за тяхната сексуална експлоатация. Сега обаче за пръв път срещу него е подаден съдебен иск като участник във въпросната престъпна дейност. /РИА „Новости“, БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за Вторият син на британската кралица обвинен в педофилия