shareit

Вижте Марго Роби като Харли Куин малко преди „Birds Of Prey“ да излезе

| от chronicle.bg |

Марго Роби се показа пред феновете на DC и всички, които я следят в Instagram, като Харли Куин, Думите до снимката й питат „Липсвах ли ви?“, а първото, което забелязваме, е че цветните кичури вече ги няма. Тя има къса руса коса и класическата бледа кожа и ярко червени устни, носи тежък златен гердан и безумно шарено яке.


View this post on Instagram

Miss me? HQ

A post shared by @ margotrobbie on

Снимката идва малко преди соловия филм „Birds Of Prey“ за Харли, които излиза през 2020. В него ще видим още и Хънтрес и Блак Кънери, които заедно с Куин ще се опитат да спасят младата Касандра Кайн от криминалния бос на Готам – Блак Маск. Преди известно време Роби пусна снимка и на сценария на филма като така потвърди и доста дългото му финално заглавие.


View this post on Instagram

A post shared by @ margotrobbie on

„Birds Of Prey And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn“ е пълното заглавие на филма, което подчертава и самостоятелността на Харли от Жокера.

Въпреки че детайли около проекта се пазят в тайна Марго казва, че екипът, с който работи, е разнообразен „така че да отразява реалния живот“. Режисьор, например, ще е Кати Ян, а сценарист – Кристина Ходсън. Към Роби ще се присъединят и Мери Елизабет Уинстед, Джърни Смолет-Бел, Юън Макгрегър и Али Уонг.

 
 
Коментарите са изключени за Вижте Марго Роби като Харли Куин малко преди „Birds Of Prey“ да излезе