shareit

Снуп Дог осиновява изоставено куче, което се казва Снуп

| от chronicle.bg |

Рапърът Snoop Dogg предложи да осинови кученце, кръстено на него, чийто собственик беше заснет от улични камери да го изоставя в английския град Стоук он Трент. „Винаги има място в Casa de Snoop“!

Трогателното видео на кученцето, което се опитва да се върне в колата на собственика си след като е изоставено, е заснето от местното CCTV (система за видеонаблюдение).

„Сърцето ми се къса. Винаги ще има място за още едно куче в Casa de Snoop“, каза 47-годинният музикант пред Daily Star. „Ако наистина има нужда от дом, добре дошъл е при нас. Но не мисля, че ще остане на улицата след цялата реклама, която получи.“

Благотворителната организация, която спаси и кръсти кученцето, в момента издирва неговия собственик. Инспекторът от RSPCA Натали Переховски каза за Good Morning Britain: „Трогателно е да гледаш как тичка след стопанина си – личи си, че го обича. И очевидно е уплашено. Не знам каква би могла да е причината да направи така със животинката. Можи и той да има проблеми, има стотици причини. Но има места, където можеш да си заведеш кученцето, а не да го изхвърляш така. Няма извинение.“

Това не е единственият път, в който Снуп Дог е бил в една новина с животните. През 2016 петиция, която настоява рапарът да замести Дейвид Атънбъро като глас зад кадър в серията научнопопулярни филмчета Planet Earth, събра над 10 000 подписа. Тя се появи след неговата пародия Plizzanet Earth.

 
 
Коментарите са изключени за Снуп Дог осиновява изоставено куче, което се казва Снуп