shareit

Сексапил, голота и един Джеймс Дийн на порно „Оскар“-ите

| от chronicle.bg |

Тази седмица се раздадоха наградите AVN или т.нар. Оскар-и на порно индустрията. Звездите от филмите за възрастни отново бяха почетени за работата си през годината, но едно име бе в центъра на вниманието.

Джеймс Дийн. Той не е нито най-номинираният, нито спечелилият най-много награди. Порноактьорът се замеси в скандал в края на миналата година, след като дългогодишната му приятелка – порноактрисата Стоя – го обвини в изнасилване.

Постепенно списъка с жени, които се оплакват от сексуално насилие или тормос от страна на Дийн нарасна – общо девет красавици публично осъдиха поведението му.

Започнаха съдебни битки, а големите компании в индустрията за възрастни малко по малко започнаха да изтласкват актьора. Дийн има и своя продуцентска компания, срещу която Испекторатът по сигурността и здраве към Министерството на труда на САЩ започна разследване.

Дийн спечели две награди, въпреки студеното отношение, което получи от колегите си. В галерията може да видите и победителите в най-известните категории (тъй като те са общо над 100…).

 
 
Коментарите са изключени за Сексапил, голота и един Джеймс Дийн на порно „Оскар“-ите