shareit

Седмичен хороскоп: Луната ни прави драма кралици в края на седмицата

| от chronicle.bg |

Седмичен астрологичен обзор (от 16.05. до 22.05.)

Понеделник Луната ще преминава през знака Дева и поради тази причина не е изключено през деня повечето от нас да са доста практично и материално настроени, дребнави и критични, както към себе си, така и към заобикалящите. При всички случаи ще бъдем привлечени от подробностите и детайлите на нещата, губейки от поглед голямата картина и наистина същественото в ситуациите, в миналите, настоящи и бъдещи събития. Ще си правим дълбоки анализи и ще сме склонни да виждаме живота си по-негативно и песимистично от обикновено.

От вторник до четвъртък на обяд Луната ще пребивава в знака Везни, което й разположение ще направи тези два дни подходящи за изкарване на време с партньора или с близък до сърцето ни човек. Бихме могли също така да изгладим конфликти и изясним гледни точки. Ще сме по-спокойни, безпристрастни и уравновесени от обикновено и няма да сме чак толкова фиксирани в собствените мнения и становища, което значително ще улесни комуникацията ни с другите хора.
Най-благоприятен ще бъде периодът за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни успехи, както в личен, така и в професионален план, както и изненадващи срещи, съобщения или обаждания от важни за тях хора, които биха могли да се окажат решаващи за бъдещото им развитие и планове.

От четвъртък на обяд до събота включително Луната ще преминава през знака Скорпион. Поради тази причина през периода се очаква да сме изключително чувствителни, склонни към драми и изкривяване на истината. Тези дни са подходящи за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси, но не са добри за медицински интервенции или стартиране на важни проекти.

Най-комфортно ще се чувстват през тях водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Очаква се те да успеят да намерят решението на проблем, който отдавна ги тормози или да постигнат значителен напредък по важна за тях задача.

Неделя Луната влиза в знака на Стрелеца, като в полунощ настъпва Пълнолуние в същия знак. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето в първия градус на знака Близнаци.

Поради тази причина е възможно вторият почивен ден да се окаже доста напрегнат за някои от нас, най-вече за подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Дева и Риби. Не е изключено при тях нещата да не вървят съвсем по план и да имат усещането, че някой ги саботира и не им мисли доброто. Дори и така да е, те ще са склонни да го приемат доста по-навътре от колкото е необходимо и поради тази причина съществува риск да влизат в преки конфронтации, които ще бъдат излишни и само ще обтегнат положението. За това на тях им се препоръчва да използват деня за размисъл и плануване, занимавайки се повече със себе си, отколкото с останалите. Добре би било също така да се постараят да намерят позитивен отдушник на своите емоции, като творчески занимания, разчистване или разместване в жилището или активни спортни активности.

 
 
Коментарите са изключени за Седмичен хороскоп: Луната ни прави драма кралици в края на седмицата