shareit

Разследват Крис Браун за побой на жена

| от chronicle.bg |

Рапърът Крис Браун за пореден път се провини и се забърка с полицията. Той е разследван за побой над жена и кражба по празниците, извършена в Лас Вегас, твърдят властите.

Инцидентът станал навръх Нова година – в събота сутринта в Казино „Palm Resort“. В изявлението на полицията се казва още, че оплакването дошло от жена, която била на едно и също парти в хотелската стая в хотела. Тя се опита да снима Крис Браун с телефона си и тогава той избухнал. „Жертвата твърди, че е била ударена жестоко от Крис Браун, който същевременно изтръгнал мобилния телефон от ръцете й“, твърди се в изявлението на полицаите. „Имало е и вербални заплахи, които двама си разменили докато частна охрана извеждала жертвата от стаята във фоайето.

Започнало е досъдебно производство за кражба и побой срещу Крис Браун. Засега полицията не е снела обяснения от рапъра, въпреки че жалбата е подадена в събота вечерта.

Говорителят на полицията в Лас Вегас Джес Ройбъл съобщи, че разследването е на начален етап, но продължава.

Това не е първото провинение на Крис Браун. През 2009 година той преби тогавашната си приятелка Риана малко преди наградите Grammy. Той бе признат за виновен, но получи само пробация, но наказанието вече е приключило.

CBS 8 съобщи още, че конфликтът от събота е втори инцидент на рапъра в същия хотел в период на по-малко от година. През май месец той ударил мъж, който обаче не подал сигнал.

Адвокатът на звездата не отговори веднага на запитването, изпратено му по официален ред от сайта BuzzFeed News. Вместо това бе разпратено изявление до NBC News, с което отхвърлят обвиненията срещу Браун като „откровени лъжи“. От адвокатската кантора посочват, че жената, подала жалбата е била определена като „конфликтна“ и „извън контрол“ от очевидците.

 
 
Коментарите са изключени за Разследват Крис Браун за побой на жена