shareit

Публицистика в минало време

| от |

Някога високото спортно майсторство се е забърквало в кофи, но това са слухове.

В публицистиката се дават вече рецепти как се правят шампиони или се оцелява чрез акции.

Бащата на Илия Павлов бил направил мавзолей от руска салата, „пуснал зелена светлина” с праз, петолъчката била от моркови, а с маслини написал Георги Димитров. Така бил станал комсолец, пратили го да се учи. След промените Мултигруп искали да имат банка, вестници и още много неща. Борците обаче не са лоши момчета. Иначе пенсията му била малка – 800 лева. Цялата тази раздумка върви на фона на музика от Кръстникът. В по-забавния пояс съпругата Дарина е в състава на жури…

Явор Дачков направи бум с интервюто си с Цветан Василев. Обадили му се изненадващо, чакал час и му направило впечатление, че Василев е „разпален и искрен“.

Василев бил дал показания пред съдия, после ги оставил при двама независими нотариуси в две различни страни. Не стана ясно дали една не е Русия, но ако не били върнати едни пари, VTB можело било да си вземат Виваком.
Имал много какво да каже за политическия живот прозвуча като нещо средно между заплаха и шантаж.
Да е си помислите, че е борец, не. Това е само илюзия.

Обвиненият за длъжностно присвояване на свой ред обвини Делян Пеевски в изнудване. Според Василев обаче Делян Пеевски е „само средство, координатор в по-голям сценарий“.

Версията на Цветан Василев е, че през април 2014 година Делян Пеевски поискал от него безвъзмездно прехвърляне на пакети от акциите на няколко дружества. След отказа да прехвърли акциите на Пеевски, последвало обвинението му в опит за убийство на депутата от ДПС, а целта била да не пречи на плана за край на КТБ. План, в който, според банкера, са участвали хора и от трите власти.

Нешка Робева гостува два пъти в един и същи телевизор. За да говори от името на Ванга. „Дотук, каквото на мен е казала Ванга, едно нещо не се е сбъднало“, каза в ефира на Нова тв треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева. Според Робева, „нашите политици правят всичко възможно, за да не се сбъдне“ нищо от думите на Ванга.

По радиото се чу, че било много хубаво прокуратурата да разваля сделки. Нищо, че има европейски прецедент в миналото, санкциониран и отменен от Европа.

Изобщо политиката изглежда като тренировка за високо спортно майсторство на роднински кланове и приятелски кръгове.

И футболът влезе в пояса, заради игрите с акции на грандовете.
Явно има някакъв проблем с неразрешените съставки и кофите, в които се забъркват по стара национална традиция.

 
 
Коментарите са изключени за Публицистика в минало време