shareit

Пробуждане в розово с Фарел Уилямс

| от Спонсорирано съдържание |

Пробуждане в пейзаж от сънища. Почувствайте вибрациите на вълните на Розовия плаж. Не се делим на ние и те. Всички принадлежим на тук и сега. Това е усещането, което Фарел Уилямс залага в пролетно-лятната си колекция, създадена съвместно с adidas.

аdidas Originals = Pharrell Williams Пролет/Лято 2016 е продължение на сутрудничеството на поп музиканта с германския бранд.

От 12 май колекцията вече е налична, като предлага цялостен летен гардероб за възрастни и деца и се отличава с илюстративни икони на Фарел Уилямс. Вдъхновена от сияещите вибрации на слънчевия остров, духът на колекцията съживява страстта към музиката на Фарел, като изкуство и мода се комбинират с духа на Originals.

Жените могат да открият в колекцията на Уилямс красиви бикини с щампи, вдъхновени от дивите островни гори, спортни горнища от шифон и Artist Poncho, изработено от водоустойчива мрежа с трите ленти – запазена марка на adidas. За мъжете има цветни ризи и шорти с щампи, както и иконични силуети, като тениска с трилистно лого и колежанско яке.

Класически тениски с трилистното лого на adidas и потници, както и вълнуващи нови силуети – хавайски ризи и бермуди украсени с уникални игриви и жизнерадостни щампи на завъртулки, думи, настроения, вибрации, които създават цялостна щампа, родена от въображението на Фарел, неговите усещания и чувства.

За тази колекция Уилямс проектира удобни модели обувки, които говорят открито за вдъхновението му от островите. Elastic Slip On и Elastic Lace Up се отличават с горна част от еластични ленти и моделирани от набук елементи. И двата силуета се предлагат в ярко небесносиньо и сиво. Всички обувки имат цветни стелки, отличаващи се с психеделични анатомични рисунки на човешки крак – щрих на Уилямс, който загатва въображение и творчески дух.

Колекцията има и мини версия за деца, в която илюстрациите от колекцията са умалени, за да могат децата да се включат в летните забавления. Сред моделите има артикули като колежанско яке, потници, тениски и шорти, всичките предлагани за деца от 0 до 5 години.

 
 
Коментарите са изключени за Пробуждане в розово с Фарел Уилямс

Повече информация Виж всички