shareit

Преди да вземат „Оскар“-а

| от |

Тази година в номинациите за актьор и актриса на годината на 88-мата церемония по раздаване на наградите „Оскар“ има много нови и различни имена. С изключение може би на Лео, Кейт Бланшет и Крисчън Бейл, но е редно те да присъстват във всеки списък за отличия на добрата актьорска игра.

Много от номинираните тази година са в списъка на най-добрите в киното за първи път. Други ще получат „Оскар“ за първи път, но са номинирани доста често. Трети пък тепърва изгряват на необятния кино небосклон. Какъвто и да е случаят обаче, толкова дебютанти в листата с най-добрите, които срещат титаните в областта, не е имало.

Някои от тях са стартирали кариерата си преди много, много време. Като в живота на всеки човек и те са имали своите срамни кино моменти, ние ги отдаваме на младостта. Други пък са се появявали в странни продукции, в които не очаквате да ги видите. Трети са започнали да играят още като деца. Едно е сигурно – пътят им до златната статуетка е бил интересен. Ние сме извадили, в галерията горе, някои от любопитните снимки и продукции, които са довели най-добрите тази година до златния подиум на Холивуд Тиатър.

 
 
Коментарите са изключени за Преди да вземат „Оскар“-а