shareit

Посткоитален пътеводител за пораснали момчета

| от chronicle.bg, по GQ |

Как да стигнем до леглото и какво да правим там? Този въпрос вълнува мнозина. Мъжете например намират информация няй-вече от филмите за вързрастни. Какво обаче да правим след секс? За това порното мълчи или предлага още секс.

Има обаче един набор прости правила, чието спазване ще ви представи не само като страхотен любовник, но и като нормално, че даже и възпитано, човешко същество. Няма значение дали планирате дълготрайни отношения с дамата или става дума за еднократна забивка.

Кога мога да си тръгна?

Дали да прекараме нощта при мацката или не? Това е хамлетовски въпрос. Решението е съвсем лично. Ако предварително сте решили, че ще се отеглите веднага след бойните действия, най-добре е да намерите начин да предупредите. Приемете поканата да се качите за по още едно питие и кажете, че после ще си тръгвате, понеже рано сутринта на другия ден имате работа или, че имате проблем да спите в непознато легло. След секса, недейте да скачате, сякаш партньорката ви е паяк от породата черна вдовица и се опасявате, че ще забие отровното си жило във вас. Погушкайте се. Поговорете си. Когато сърдечният ви ритъм се успокои и ви се доспи, кажете нещо от сорта на: „Прекарах страхотно. Но сега трябва да вървя. Ще ти пиша.“ Тръгнете си, после наистина напишете. Пратете и някое емоджи.

А ако искате да останете?

Попитайте момичето дали е съгласно.

Какво да правим, ако тя има съквартирантки?

Съквартирантките й най-вероятно също са големи момичета и надали ще са шокирани, най-вероятно са наясно с целта на посещението. Когато излизате от стаята на момичето, си сложете фанелката. Да, облечете се, даже да имате два реда плочки. Ако се натъкнете на съквартирантката, просто поздравете и се представете. Не се опитвайте да завързвате разговор, не се правете на очарователни. Просто се усмихнете и отидете да пикаете. В тоалетната.

Какво да правим с използвания кондом?

В никакъв случай не го захвърляйте на земята както би направило капризно дете с омръзнала играчка. Не си помисляйте да го изхвърляте в тоалетната (така може да запушите канализацията). Просто завържете здраво предпазното средство и го хвърлете в кофата за боклук като възпитано момче.

Ако искам да взема душ?

Недейте да се хвърляте към банята в мига, в който забавата приключи. Ще накарате момичето да се чувства като използвана вещ, а не като разюздана секс богиня. Плюс това изпращате послание: „Бързам да се върна при жена ми“.
Опитайте съвместно къпане.

Какво да правя на следващия ден?

Напишете й съобщение. Даже да е било еднократна забивка. Защо? Защото интимността е нещо различно от „сериозната“ връзка. Неангажиращият секс е нещо приятно и не по-малко интимно от „сериозния“, а също така трябва да се практикува с уважение – тези неща ги разбират порасналите хора. Човекът, с когото сте прекарали добре между чаршафите, има чувства и достойнство. Така че просто пуснете едно съобщение – пишете, че е било страхотно или питайте останали ли са следи от пляскането. Може даже да е нещо куртоазно. Просто не оставяйте нещата без коментар.
Е, не е толкова трудно, нали?

 
 
Коментарите са изключени за Посткоитален пътеводител за пораснали момчета