shareit

Покемони на London Fashion Week

| от chronicle.bg |

Pokemon получи втори живот през последните няколко години – играта отново излиза на пазара и дори очакваме нов филм, в който Райън Рейнолдс ще играе любимият ни Пикачу. Брандът обаче стана и много моден с възраждането на популярността му – сега това се доказа и на подиума на London Fashion Week в една от мъжките колекции есен/зима 2019 година.

Британският дизайнер Боби Абли създаде цяла колекция, вдъхновена от Pokemon и включваща блузи, анцузи, гащеризони и други облекла с щампи на различни покемони, както и пончо с покетопки. Видяхме и човек в пълен костюм на Пикачу, който танцуваше на подиума.

kapook_world-1183898

Това не е първия път, в който дизайнерът използва носталгия и детски филмчет в колекциите си. Предишни пъти той се е обръщал към Teletubbies, Power Rangers и герои на Disney.

Освен линията на Pokemon, Боби показа и колекция, вдъхновена от Кристина Агилера. Връзката не ни е ясна, но той обясни, че американската певица е била негова модна муза дълги години. Агилера не единственото голямо име на Лондонската седмица на модата. Дейвид Бекъм e посланик и президент на Британския моден съвет тази година и ще представи колекция от своя бранд Kent & Curwe.

 
 
Коментарите са изключени за Покемони на London Fashion Week