shareit

От Джагър до Зевс: най-грозните плейбои в историята

| от Вучето |

Ах, изкуството на съблазняването!

То не се усвоява в скъпи училища, нито се усъвършенства с множество повторения. Или те бива, или не ставаш. Хайде да се хванем на бас на кои мъже им е по-лесно да свалят мадами – на грозните или на красивите?

Независимо обаче на кой отговор ще заложите, единственият верен е: на харизматичните. Външността, богатството и интелектът идват чак след това. Когато в двойно заплетената спирала на ДНК-то си носиш все още неразчетения от учените ген на чара, дали си принц или жаба горе-долу е без значение.

Любопитен житейски факт е, че много от най-великите съблазнители на всички времена са били, образно казано, жаби. Жаби, които обаче след първата целувка или първия секс така и не са се превърнали в принц на Дисни с впити в чатала бели чорапогащи, с перфектните скули на куклата Кен и стройната, спортна фигура на Зак Ефрон.

За баща на всички съблазнители-грозници можем да считаме Гръмовержеца Зевс. Разбира се, реалното съществуване на върховния бог от древногръцката митология е толкова спорно, колкото и това на малките невидими човечета, които си мислите, че живеят в пералнята ви и “изяждат” по един чорап от всеки чифт.

Започвайки от Мик Джагър и приключвайки с първенеца Зевс, можете да видите част от най-непривлекателните съблазнители в историята. Разгледайте ги в галерията горе, за да се убедите в думите, че харизмата е всичко…

 
 
Коментарите са изключени за От Джагър до Зевс: най-грозните плейбои в историята