shareit

Нов iPhone през април?

| от chronicle.bg, по CNN |

Китайският технологичен сайт MyDrivers.com публикува снимка, която се предполага, че показва плановете за 2016-та година на китайския телеком Чайна Мобайл, съобщава CNN.

В дясната страна на една от колоните със заглавие „Април или по-късно” е записано името на бъдещ продукт на Apple – iPhone 7C.

CNN не може да потвърди със сигурност достоверността на снимката. Това обаче не е първият слух за нов iPhone през пролетта.

Анализаторът на KGI Securities Минг-Чи Куо, който обикновено не греши, предсказа нов 4-инчов iPhone през 2016-та година.

Според него през тази година Apple ще пусне на пазара 20 или 30 милиона броя от новия, по-малък модел. Предполага се, че той няма да има всички характеристики на по-големите представители на марката, като например 3D Touch.

За разлика от iPhone 5C обаче, новото устройство ще бъде направено от метал, а не от пластмаса. Все още не е сигурно, че новото устройство ще бъде наречено 7C.

Предполага се, че новият модел е следствие от оплакванията на клиентите от големия размер на последните модели, който затруднява използването им с една ръка.

Когато компанията пуска нов айфон, обикновено намалява цената на последните два представени модела.

 
 
Коментарите са изключени за Нов iPhone през април?