shareit

Най-популярните игри за 2016 според Пулсар

| от chronicle.bg |

Пулсар, единствената специализирана верига от магазини за компютърни и видеоигри в България, сподели списъка си с най-популярните игри от каталога им за отминаващата 2016-та година. Ето го и него.

FIFA 17

Защо попадна в чувала на Дядо Коледа? Най-добрият спортен симулатор на 2016-та година, предлагащ уникална в реализма си визия и великолепни механики, съчетаващи достъпност и дълбочина, способни да угодят на всички – от най-малките играчи до хардкор геймърите.

Diablo III

Доказан хит, който може да задържи вниманието на геймърите с години, без значение от предпочетената от тях игрална платформа. Играчите се завръщат към Diablo III отново и отново, увлечени в мултиплейъра, обещанието за още по-добра екипировка за героите им и множеството редовни добавки към познатите режими.

World of Warcraft: Legion

Поредното допълнение към най-популярната масова онлайн игра на всички времена, запазила водещата си позиция в жанра вече цели 12 години, за които е привлякла в редиците си над 12 милиона играчи.

Overwatch

Blizzard са всеизвестни с факта, че не допускат грешки и дори когато решат да предложат на почитателите си игра в жанр, над какъвто студиото не е работило до момента, те го правят по най-добрия възможен начин. Култови персонажи, неповторими онлайн схватки, адреналин и геймплей, в който всеки играч е важен за победата на отбора – Overwatch е явление, което вече е преминало отвъд границите на гейминга, разгърнало изживяването в серии от комикси и късометражни филми.

Uncharted 4: A Thief’s End

Играта, размиваща границата между геймплей и перфектно режисиран, написан и изигран от професионалисти филм, флагман за водещата платформа на пазара и заглавие, налагащо стандарти, с които всички ще трябва да се съобразяват в бъдеще.

 
 
Коментарите са изключени за Най-популярните игри за 2016 според Пулсар