shareit

Мтел пуска Световното и на мобилните устройства

| от |

Нови и настоящи клиенти на Мтел, които се абонират за пакет цифрова телевизия и интернет, ще гледат телевизия безплатно и на мобилните си устройства – таблет, смартфон или лаптоп.


World_Cup_Smartphone

Според проучвания потребителите прекарват близо седем часа дневно между няколко екрана. Затова още от началото на миналата година Мтел предложи функционалност на своята телевизия, за да бъде тя винаги подръка – на таблет, смартфон или лаптоп. Това е и първата по рода си подобна услугав България.

Мтел предлага до 17 телевизионни канала да бъдат гледани едновременно на различни устройства.

Специалната функционалност на цифровата телевизия на телекома, която позволява гледането през мобилни устройства, ще бъде безплатна до края на годината. От тази възможност могат да се възползват както нови, така и настоящите клиенти на цифрова телевизия и интернет от телекома.

За настоящи клиенти тарифите са 14,90 лева, 23,90 лева или 27,90 лева. Новите клиенти могат да избират от пакети, включващи интернет със скорост 30 Mbps в комбинация с над 45, 115 и 160 телевизионни програми. Цените на пакетите са съответно 19,90 лева, 28,90 лeвa и 32,90 лева месечно.

Благодарение на услугата, която Мтел предлага за гледане на телевизия през мобилни устройства, тя вече излезе извън дома, като зрителите не са ограничени от време и място, за да проследят любимите си предавания.

Infographic 1

Инфографика 1 – дневно медийно потребление, разделено по екрани

Infographic 2

Инфографика 2 – кои държави прекарват най-много време пред екран и какво правят докато са пред повече от един екран

Infographic 3

Инфографика 3 – различните типове мултиекранни потребители

Infographic 4

Инфографика 4 – Как да активираме услугата „Мултиекран” от Мтел

 
 
Коментарите са изключени за Мтел пуска Световното и на мобилните устройства

Повече информация Виж всички