shareit

Можем да кръстим отровна змия на бившата си за Св. Валентин

| от chronicle.bg |

Бившата ви змия ли е?

Австралийският зоопарк Wild Life Sydney Zoo дава възможност да кръстите една от най-отровните му змии на бившата си приятелка.

Всичко, което трябва да направите, е да попълните документите за участие, да дадете името на бившата си, причината защо заслужава на нея да бъде кръстена змия и да направите дарение от 1 австралийски долар, което ще отиде към Фонда за опазване на дивите животни. Печелившият ще получи сертификат, както и възможността да посещава змията безплатно в следващата 1 година.

Марк Конъли, мениджър на зоопарка, каза: „Надяваме се, че като даваме възможността на някой с лош късмет в любовта да кръсти нашата собствена източната псевдоная на бившата си изгора, този човек ще има все пак някакъв положителен повод да празнува Св. Валентин.“

„Също така, предоставяме и годишен пропуск за WILD LIFE Sydney Zoo, за да идвате и да й се наслаждавате колкото си искате.“ Името на победителя ще бъде избрано от рептилния отдел на зоопарка и ще бъде обявен на 14 февруари. крайният срок е 23:59 на 13.02.

Ето линк за участие.

 
 
Коментарите са изключени за Можем да кръстим отровна змия на бившата си за Св. Валентин