shareit

Крис Прат ни обещава „Guardians of the Galaxy Vol. 3“

| от chronicle.bg |

На един етап снимките на филма трябваше да започнат през януари 2019 година, за да успее да излезе по кината през 2020. Това поне бяха плановете преди Disney да уволни режисьора Джеймс Гън миналото лято заради стари обидни туитове. Сега „Guardians of the Galaxy Vol. 3“ все още витае в неизвестност, докато Marvel Studios не намерят заместник.

Гън беше голяма част от първите два филма и затова ще бъде трудно да се намери заместник.

Франчайзът обаче е един от най-успешните за Marvel с постъпления от $1,6 милиарда в световния боксофис. Съответно мотивацията за следващ филм е значителна и Прат знае това. На премиерата на „The LEGO Movie 2: The Second Part“ пред Variety актьорът каза: „Да, ще видим още един. Обещавам, че ще има трети филм. Не знам още какъв ще бъде. Но знам, че всички са навити и нямат търпение да дадат на феновете, каквото искат, и да приключат трилогията по значим начин.“

Финансовият стимул за „Guardians 3“ е налице, а също така е хубаво, че Marvel приема кастинга за режисьор сериозно. По думите на Крис това ще бъде последният филм от франчайза и е нормално всички замесени да искат да завършат историята подобаващо, особено след факта, че Гън работи за DC. Напрежението е значително, но Marvel иска използва сценария на Джеймс, затова е важно да се намери човек, който може да реализира неговите особености по уникален начин.

Някои от възможните кандидатите като Едгар Райт, Фил Лорд заедно с Крис Милър, както и Тайка Уайтити, вече са извън полезрението, защото всеки от тях публично изяви желание Гън да бъде нает отново. Затова следващият режисьор най-вероятно ще е не чак толкова известно лице – нещо, което Marvel вече са правили (включително и с Джеймс Гън преди време).

 
 
Коментарите са изключени за Крис Прат ни обещава „Guardians of the Galaxy Vol. 3“