Когато MTV се „премести“ във Варна, звездите празнуват

| от chronicle.bg |

Това лято варненския южен плаж ще бъде сцена за грандиозно музикално събитие на MTV – MTV presents Varna Beach.

Фестивалът ще се проведе на 15 юли съвместно с Община Варна и ще бъде първата международна продукция в България, организирана от MTV.

Събитието ще включва много световноизвестни изпълнители.

„Варна е красив град и оживена културна дестинация, което я прави идеалното място за музикално събитие на живо“, каза Марк Суифт, старши вицепрезидент, Commercial & International Ad Sales, VIMN UK (Viacom International Media Networks).

MTV presents VARNA BEACH ще спомогне и за популяризирането на най-добрите неща, които България може да предложи на света, казва още той.

„Събитията на MTV винаги са грандиозни и ефектни. Хората от Варна и България могат да бъдат много горди от това невероятно партньорство, което отне две години на преговори до неговото успешно приключване. Трите основни цели, които сме си поставили при осъществяването на този удивителен международен проект са на първо място популяризиране на България по цял свят като една невероятна дестинация, стимулиране на икономическия растеж на страната и не на последно място, събитието ще мотивира и вдъхнови младите хора в България. Затова и го очакваме с огромно нетърпение“, каза Робърт Куирк, президент на ROQU Media.

Част от фестивала ще бъде специално шоу, което ще се излъчва по света от водещите международни музикални телевизионни канали на MTV.

По случай предстоящото събитие се състоя VIP парти с участието на български звезди.

В Graffit Gallery Hotel във Варна се събраха музиканти и изпълнители, а MTV DJ-и пристигнаха специално за партито от Лондон. MTV presents VARNA BEACH ще се случи на 15 юли 2017 г. с участието на световноизвестни изпълнители.

Вижте в галерията снимки от VIP-партито.

 
 
Коментарите са изключени за Когато MTV се „премести“ във Варна, звездите празнуват