shareit

Ким и Кание очакват четвъртото си дете?

| от chronicle.bg |

Фамилията Кардашиян предстои да стане с един член по-голямо… или поне така се твърди.

Редица източници потвърждават, че известната двойка Ким Кардашиян и Кание Уест очакват четвъртото си дете, което ще бъде родено от сурогатна майка. Според информацията, появила се в US Weekly, бебето би трябвало да се появи на бял свят в началото на май.

Въпреки че според медията, слуховете идват от достоверни източници и новината беше отразена в повечето големи медии отвъд океана, семейството все още не е потвърдило новината официално.

Ким и Кание към момента са родители на три деца: Норт (на 5 години), Сейнт (на 3) и Чикаго, която ще стане на 1 година в средата на този месец.

Миналия август Ким Кардашиян отхвърли слуховете, че със съпруга й планират да имат четвърто дете, но и допълни, че нищо не е сигурно и само времето ще покаже дали това ще се случи.

Семейството използва услугите на сурогатна майка, тъй като Ким Кардашиян страда от здравословни проблеми, които възпрепятстват безопасното протичане на евентуална бременност.

Ако слуховете са верни, това ще е поредният нов член във фамилията Кардашиян. Последните са Сторми Уебстър – 11-месечната дъщеря на Кайли Дженър и Травис Скот и Тру Томпсън, 8-месечната дъщеря на Клои Кардашиян и Тристан Томпсън.

 
 
Коментарите са изключени за Ким и Кание очакват четвъртото си дете?