Хороскоп за седмицата: Чувстваме се притиснати от рутината на ежедневието

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 06.06. до 12.06.)

Понеделник и вторник Луната ще преминава през знака Рак, което й разположение ще насочи вниманието на повечето от нас към дома и семейството. При всички случаи ще сме по-грижовни и чувствителни от обикновено и ще търсим сигурност, близост и разбиране от околните. Тези два дни са идеални за кулинарни експерименти, козметични и релаксиращи процедури, ремонтни дейности и закупуване на неща за дома.

Най-добре и в кожата си се очаква да се чувстват през периода водните знаци Риби, Рак и Скорпион, както и хората с лични планети и асцендент в тези знаци. При тях са вероятни любовни откровения и разменяне на интимности с любим човек.

От сряда до петък на обяд Луната ще преминава през знака на Лъва, което ще направи тези дни подходящи за демонстрация на таланти и умения, отдаване на хоби или развлечение, впускане във флиртове и любовни закачки.

Дните са идеални за подписване на договори, сключване на споразумения, покупко-продажба на стоки и услуги, стартиране на нови дейности, срещи с приятели, започване на лични или професионални партньорства.

Този период ще е най-успешен за огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец. Голяма част от тях ще успеят да намерят своето място сред заобикалящата ги среда и ще осъществят отдавна жадуван професионален или личен напредък. Те ще отмятат с лекота задачите и ангажиментите си.

От петък на обяд до неделя включително Луната ще преминава през знака Дева, поради което не е изключено да сме доста практични, дребнави и критични. Възможно е да сме много по-привлечени от подробностите и детайлите на нещата, отколкото от наистина същественото в ситуациите.

Този период не е добър за подаване на документи, явяване на изпити, ходене по срещи или интервюта за работа. Всичко, което правим да бъде претегляно от всички възможни страни и заради това ще ни е трудно да покажем най-доброто от себе си.

Периодът е идеален да обърнем внимание на здравето си, да си направим изследвания, да започнем медицински процедури, лечения, здравословни диети или нов режим на хранене или спорт.

През цялата седмица много силно ще усещаме квадратурата между Слънцето – таланти и изява – и Юпитер, небесното тяло символизиращо късмета, щастието и разширението.

От една страна този аспект предполага, че на моменти няма да се чувстваме особено добре в кожата си и ще имаме чувството, че сме притиснати от обстоятелствата и рутината в ежедневието. От друга страна не са изключени конфронтации с хора с различен от нашия мироглед, както и спорове на религиозна или идеологична тематика.

Най-силно ще действа аспектът на подвижните знаци Дева, Стрелец, Близнаци и Риби, както и на хората с лични планети или асцендент в тези знаци. По всяка вероятност те ще усещат силна нужда да разширят хоризонта си чрез пътувания, активна комуникация с нестандартни хора или с учене на нови неща. Не е изключено една част от тях да си имат работа с правни или философски въпроси. При всички случаи обаче е важно да са внимателни при общуването си с другите и да избягват прибързаните изказвания или действия.

 
 
Коментарите са изключени за Хороскоп за седмицата: Чувстваме се притиснати от рутината на ежедневието