Футболна фиеста 2016 в кино Арена

| от chronicle.bg |

Кино Арена пуска на огромните си екрани в High Definition най-голямото спортно събитие на годината – Европейското първенство по футбол. Зрителите ще могат да проследят на живо всичките 51 двубоя от първенството в Кино Арена Запад София, Кино Арена Младост София, както и в Кино Арена Мол Варна. Всички мачове от четвъртфиналите, полуфиналите, както и финалът са в най-големите PREMIUM зали на кината Арена в София и Варна.

Феновете на футбола в Стара Загора, Велико Търново и Плевен ще имат възможността да видят на голям екран двата мача от полуфинала, както и самия финал.
Билетите за мачовете от груповата фаза са на цена 2 лв., за елиминационната фаза – 5 лв. Билетите за финалното дерби са на цена 6 лв.

Кино Арена предлага специална оферта за феновете, които искат да гледат всички мачове – Фен Карта на цена 18 лв. за 36 мача от груповата фаза. Фенкартата не е персонална. Необходимо е да се представи на касите на избраното кино, за да се получи билет за съответния мач. Фен Картата важи за Кино Арена Запад София, Кино Арена Младост София, както и в Кино Арена Мол Варна.

Всички билети за Европейското по футбол в Кино Арена са без места и се купуват на място в кината. Резервации през сайта не са възможни.

 
 
Коментарите са изключени за Футболна фиеста 2016 в кино Арена