shareit

Трилъри от 2014, които пропуснахте да гледате

| от |

1. Гост (The Guest)

Главни роли: Дан Стивънс, Джоел Мур, Ланс Редик, Итън Ембри, Майка Бакли, Джеси Люкен, Кандис Патън, Шейла Кели

Продължителност: 99 минути

Нашата оценка: 9/10

Дейвид е топло приет от фамилията Питърс, след като се представя за на сина им от армията, който е починал в битка в Близкия изток. Но това семейство започва да гледа по друг начин на своя гост, след като изглежда, че е свързан с много смъртни случаи.

2. Разруха(Blue Ruin)

blue ruin

Главни роли: Макон Блеър, Девин Ретрей, Ейми Харгрейвс, Кевин колак, Ева Плъмб, Дейвид Томпсън, Стейси Рок и др.

Продължителност: 90 минути

Нашата оценка: 8/10

Тихият живот на мистериозен самотник се обръща с главата надолу, когато той се връща в родния си дом, за да търси отмъщение. Доказвайки себе си като убиец-аматьор, той е принуден да започне ожесточена борба, за да защити семейството си.

3. Двете лица на януари (The Two faces of January)

hr_The_Two_Faces_of_January_

Главни ролите: Игит Йозшенер, Виго Мортенсен, Кирстен Дънст, Оскар Айзък, Промитеас Алиферопулос, Дейзи Бевън, Никос Мавракис, Сократ Алафоуцос

Продължителност: 96 минути

Нашата оценка: 8/10

Райдьл Кийнър очаква да се случи нещо вълнуващо в западналия малък хотел в Атина. Зад ъгъла, в далеч по-скъпия „Кингс Палас”, Честър Макфарланд също чака – чака леко потупване по рамото, което ще сложи край на дългогодишните му измами. А Колет – красивата съпруга на Честър? Макар че не подозира, на нея също й е отредена важна роля в тази игра.

След злощастен инцидент в луксозния хотел тримата са принудени да бягат – от закона и от взаимната омраза,

4. Преди да заспя (Before I Go to Sleep)

asqwert00

Главни роли: Никол Кидман, Колин Фърт, Марк Стронг

Продължителност: 92 минути

Нашата оценка: 8/10

Всяка сутрин Кристин се събужда със загубена памет вследствие на претърпян инцидент . Нейният съпруг всяка сутрин й обяснява, коя е, а следобед отива на лечение. Скоро тя ще започне да си спомня някои лоши неща…

5. Студено през юли (Cold in July)

coldinjulyposter

Главни роли: Майкър Хол, Дон Джонсън, Винеса Шау, Сам Шепард, Уейт Ръсел, Ник Дамиси, Рейчъл Зигер-Хааг, Лаурент Реджто, Кристин Грифит, Лани Флахерти, Кен Холмес, Броган Хол, Тим Ладжкик, Хепи Андерсън и др.

Продължителност: 109 минути

Нашата оценка: 8/10

Ен събужда Ричард посред нощ, защото се страхува, че има крадец в къщата. Той става и в страха си застрелва нарушителя. С угризения на съвестта, той отива на погребението му. Там среща бащата на убития крадец, бивш затворник, който иска да отмъсти за синът си.

6.Билет за отвъдното (A Walk among the Tombstones).

liam1

Главни роли: Лиам Нийсън, Бойд Холбрук, Дейвид Харбър, Олафур Дари Олафсон, Себастиан Роше, Дан Стивънс, Рут Уилсън и др.

Продължителност: 114 минути

Нашата оценка: 8/10

Съпругата на един наркодилър е убита, а задачата да намери убиеца е дадена на Мат Скадер, бивш полицай, сега частен детектив.

7. Анна (Mindscape a.k.a. Anna)

Главни роли: Марк Стронг, Джейн Макнейл, Джуд Лорманд, Джесика Барден, Ноа Тейлър, Брайън Кокс, Таиса Фармига, Индира Фармига, Алберто Амман и др.

Продължителност: 99 минути

Нашата оценка: 8/10

Джон (Марк Стронг) е наскоро овдовял мъж имащ способността да прониква в мислите на хората, прекратил практиката си в криминологията след трагичен случай по време на една от сесиите си. Финансовите му проблеми и желанието да се върне към предишната си работа го поставят пред случай с брилянтно 16 годишно момиче на име Ана (Таиса Фармига). Дъщеря на богати родители и с видими психически проблеми Ана става обект на проучване от страна на Марк, той трябва да стигне до истината за момичето и нейните проблеми. Колкото повече Марк задълбава в нейния ум, толкова повече Ана се вглъбява в себе се, а теориите са две, социопат или момиче жертва на травматично преживяване…

 
 
Коментарите са изключени за Трилъри от 2014, които пропуснахте да гледате

Повече информация Виж всички