Филм с Уил Смит свали „Петдесет нюанса сиво“ от върха

| от |

Уил Смит направи „Фокус“ и свали от челото на филмовия боксофис на САЩ и Канада „Петдесет нюанса сиво“, а „Бърдмен“, който доминира на Оскарите, не можа да влезе в челната десeтка. Това сочат предварителните данни на специализираната компания „Ексибитър рилейшънс“.

Във „Фокус“ Уил Смит е в ролята на Ники, опитен мошеник и експерт в измамите, който се влюбва в начинаещото си протеже Джес (Марго Роби). Докато я учи на трикове от занаята, близостта им става все по-голяма и той рязко прекъсва връзката им. Три години по-късно бившето му увлечение вече е съвършена фатална жена. Пътищата им се пресичат в Буенос Айрес по време на автомобилно състезание с високи залози. В разгара на новата и много опасна измамна схема на Ники, Джес не само обърква плановете му, но е и на път да изиграе ненадминатия мошеник в собствената му игра, отбелязва БГНЕС.

Филмът, режисиран от Глен Фикара и Джон Рекуа, взе 19,1 милиона долара.

Британската шпионска комедия „Кингсмен: тайните служби“ с Колин Фърт и Самюел Джаксън запази второто си място в боксофиса на САЩ и Канада, със 11,75 милиона долара (85,7 милиона общо).

Анимационно разнообразената история „Спонджбоб: Гъба на сухо“ (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water), режисиран от Пол Тибит, остава трети с 11,2 милиона (140,3 милиона общо).

Публиката изглежда отпусна и се умори от софт садомазохизма на „Петдесет нюанса сиво“. Той е с 10,9 милиона и общо 147,8 милиона от излизането си на масовия екран.

 
 
Коментарите са изключени за Филм с Уил Смит свали „Петдесет нюанса сиво“ от върха