shareit

Ерос Рамацоти записал 130 песни за новия си албум

| от |

Ерос Рамацоти разкри специално за феновете си част от работния процес и начина, по който записва албумите и най-големите си хитове. В съобщение във Фейсбук той сподели, че преди да издаде нов проект трябва да запише всички готови песни над 130 пъти.

Рамацоти всъщност трябва да прекара в студиото двойно повече време от колегите си, защото всеки негов албум излиза едновременно както на италиански, така и на испански.

„Най-накрая приключих със записите на вокалите за новия албум. Да го направиш по средата на зимата с всичките тези постоянни промени в температурата си е истинско постижение“, пише Рамацоти в социалната мрежа.

„По принцип записвам всяка песен четири пъти (на италиански и испански), общо имаме над 130 версии, а като се добавят всички хармонии и припевите, си е наистина къртовски труд. При следващата фаза от вариантите избираме най-добрите моменти и така се получава финалната песен, която стига до вас”, пише още певецът.

Според Ерос обаче цялото това усилие си заслужава, защото пеенето и музиката са голямата му страст.

“Мислено съм с всички хора, които страдат и не са имали моя късмет да бъдат обожавани от милиони заради музиката, която правя – красив инструмент за предаване на любов и позитивизъм. Вярвам, че един ден нещата ще се променят към по-добро за всички. И наистина го вярвам с цялото си сърце“, казва Ерос Рамацоти.

/ Нова телевизия

 
 
Коментарите са изключени за Ерос Рамацоти записал 130 песни за новия си албум