shareit

Джордж Клуни спасява бъдещето в нов филм

| от |

Джордж Клуни се завръща в киното, след като се ожени, режисира един доста слаб филм и се отдаде на хуманитарни каузи. Филмът е „Утреландия” или „Tomorowland“ и е най-новата продукция на „Дисни”, която се очаква по кината на 22 май тази година.

walrath_tvspot_01.29.15_Shot2_R

Най-новият трейлър на филма излезе днес и от него стана ясно, че освен Клуни в него взимат участие още Хю Лори и Брит Робъртсън, която публиката познава от сериалите „Тайният кръг“ и „Неочакван живот“.

na0300.comp.026329.1163

Какво е Утреландия – място, на което няма невъзможни неща. Място, където един човек ти обещава, че можеш да промениш света. Кейси Нютън, излиза от ареста. Заедно с нейните вещи, полицаят й връща загадъчна брошка, която не й принадлежи. Оказва се, че странният предмет може да я пренася в непозната земя, където няма невъзможни неща. А мистериозният мъж, който знае най-много за непознатото място, е самият Джордж Клуни. Свързани от обща съдба, бившият вундеркинд Франк (Клуни), преследван от разочарование, и Кейси (Брит Робъртсън) – умна и оптимистична тийнейджърка, кипяща от научно любопитство, се впускат в изпълнена с опасности мисия да разкрият тайните на загадъчно място някъде във времето и пространството, известно само като Утреландия. Онова, което трябва да извършат, променя завинаги света и самите тях.

Disney's TOMORROWLANDTomorrowlandPh: Film Frame©Disney 2015

Утреландия е специално място в сърцето на самия Уолт Дисни, за когото това винаги е била идеалната представа как би изглеждало бъдещето. Във филма ще видим референции към създателя на филмовото студио и към популярните увеселителни паркове, където той пресъздава част от тази си представа: Калифорния, Хонк Конг, Токио. В тях има специални секции, наречени Tommorowland, а някои сцени от самия филм дори са заснети там.

walrath_tvspot_01.29.15_Shot2_R

Сюжетът и продукцията на филма бяха държани в пълна тайна от „Дисни”, които пускаха само кратки клипове, с които да захранят феновете. „Утреландия” е режисираната от двукратния носител на „Оскар“ Брад Бърд („Феноменалните“, „Мисията невъзможна: Режим Фантом“). А сценарият е дело на автора и един от създателите на „Изгубени“ Деймън Линделоф, както и на Брад Бърд.

tomorowland posters

„Утреландия” обещава да поведе зрителите на вълнуващо пътешествие, изпълнено с неспирни приключения чрез нови измерения, за които само са мечтали.

Новият трейлър на филма може да гледате тук. „Утреландия” се очаква у нас и по света на 22 май в кината и IMAX!

 
 
Коментарите са изключени за Джордж Клуни спасява бъдещето в нов филм