Деми Ловато: „Винаги ще съм ви благодарна за любовта и подкрепата.“

| от chronicle.bg |

Американската певица и актриса Деми Ловато проговори за пръв път и благодари, че е жива, след свръхдозата наркотици, която едва не я уби преди две седмици, предадоха световните агенции.

„Искам да благодаря на Бога, че опази живота и здравето ми!“, пише Ловато в профила си в Instagram и изразява своята дълбока признателност към всички фенове, оказали подкрепа в този труден момент от живота ѝ. „Винаги ще съм ви блгаодарна за любовта и подкрепата през последната седмица и преди нея.“

Ловато отдаде заслуженото и на медицинския персонал от болницата Сидърс-Синай в Лос Анджелис, спасил живота ѝ на 24 юли.

Деми отмени свой концерт в Атлантик сити, предвиден два дни след хоспитализацията ѝ.

Тя намекна, че в скоро време няма да се появи пред публика. „Имам нужда да се съсредоточа върху здравето си и да се справя със зависимостта си!“, написа Ловато на своите 70 милиона последователи в Инстаграм.

Станала звезда на Disney Chanel още от детството си, Деми Ловато се сблъска със сериозни проблеми, свързани с пристрастяването към наркотици, с депресивни състояния и хранителни разстройства на психична основа. След вестта за свръхдозата, на която стана жертва певицата, в нейна подкрепа се надигна вълна от съпричастност от страна на фенове и знаменитости, припомнят агенциите.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 
 
Коментарите са изключени за Деми Ловато: „Винаги ще съм ви благодарна за любовта и подкрепата.“