България е най-желаната зимна дестинация в Македония

| от |

България е най-желаната дестинация за македонците. Банско е най-търсеният зимен курорт.

Това се казва в анализ на няколко македонски туроператори. „България е най-желаната дестинация. Ние предлагаме пакети за Банско, Боровец и Пампорово. На практика предлагаме всички хотели. В нашите предложения фигурира и Сандански“, казва Сузана Зелениковска от агенция „Фибула“. При тях най-ниската цена е от 18 евро на човек в тризвезден хотел в Банско. В петзвезден цената е над 50 евро на ден за един човек. „Много хора искат да почиват в България. През изминалият уикенд нямахме нито едно свободно място. Ние предлагаме хотели, които се търсят от клиентите ни. Банско предлага отлични условия за скиорите, но и на много високо ниво спа-центрове и забавления“, казва още Зелениковска.

„От съседните държави най-голям интерес има за България – за Банско и Боровец“, казва от своя страна Робертино Трайковски от туристическата агенция „Орфей“. Според управителя на агенция „Игуана“ Александър Чоневски, ако туристите търсят качество на хотел, ски-писти, места за разходки и истинска почивка най-евтино и най-добре ще бъде да заминат за България – в Банско, Боровец или Пампорово.

Агенциите дават и подробна информация за географското положение на Банско и Боровец, климатичните условия и природните богатства, включително и кратка историческа справка. /БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за България е най-желаната зимна дестинация в Македония