shareit

Анев гони място в шестицата на Световното във Финландия

| от |

Място в първата шестица в на световното първенство е целта пред Красимир Анев. Най добрият български биатлонист ще участва във всички дисциплини на първенството на планетата в Контиолахти, Финландия.

Най-големите надежди на Анев и неговия тренъор са силно представяне в последната дисциплина масовия старт на 15 ти март. Първенството на планетата започва на 5 ти март със смесена щафета. Треньорът на Анев Георги Фъртунов разкри, че цялата подготовка за сезона е преминала с мисъл за предстоящото Световно първенство в Контиолахти, Финландия.

„Целите и задачите наистина са много високи. Поставили сме си ги ние. Изключителен професионалист като Анев търси най-доброто като реализация за себе си и най-доброто като обезпечаване на подготовката, която му приляга, да развие и постигне своите спортни възможности“, заяви Фъртунов.

Красимир Анев получи наградата си за най-добър спортист на месец януари, когато завърши на четвърто място в кръг от Световната купа и спечели сребърен медал от Европейското първенство. / News7

 
 
Коментарите са изключени за Анев гони място в шестицата на Световното във Финландия