Топ 5 на най-гадните творения на природата

| от Георги Развигоров |

Напоследък много обичаме да възхваляваме природата. Призиви за уважение към природата и връщане към корените валят отвсякъде. Знаете…секциото е гадно, защото природата е решила, че жените трябва да се тресат от контракции 38 часа. Бетонът и асфалтът са чада на дявола, защото природата ни е дала естествен под от пръст и камъни. Автомобилите са уродливи чудовища и трябва да ходим пеша, защото нали за това ни е дала природата крака…

Действително, чистият въздух, естественото раждане и животът на палатка (но само за две седмици през лятото) не са никак лоши неша. Но на моменти сякаш забравяме, че така обичната „природа“ всъщност е създала доста неприятни творения.

Сетете се за този топ 5, който може спокойно да бъде разширен до топ 50 „най-гадни творения на природата“ и помислете следващия път преди да поставяте „майката п.“ на пиедестал.

Номер 5 – Хлебарките.

Хайде дайте поне един довод хлебарките да имат своето място под слънцето, в мазето, под пералнята, около радиатора пр. Създала ги е природата, значи трябва да има някаква висша причина да делим една планета с тях. Ние обаче просто не се сещаме за такава.

Номер 4- Хемороидите

Великолепно творение на природата, което не позволява на човек да седне и му носи болка и мъка, без да ги е заслужил. Добре, че са хирургията и фармацията, че да правят нещата поносими.

Номер 3 – Влюбването

Някои хора описват рязкото, остро, дълбоко влюбване като възвишен полет над земята, като реене около слънцето и безкрайно чувство на мека любов, което обгръща тялото и съзнанието на човека. Тези хора може би не са се влюбвали рязко, остро и дълбоко. Защото този тип влюбване обичайно води до паник атаки, задух, потене, хормонален цирк и неизбежна депресия.

Номер 2 – Ураганите

Прекрасен природен феномен, който през определено време кара къщите на хората в Щатите да летят във въздуха, колите да се въртят около тях, а хората да гинат под развалини. Природно е. Но не го харесваме.

Номер 1 – Малките пишки

Съвсем естествено, природно и натурално. И все пак, никой не е щастлив от този дар на природата. Нито носителите им, нито жените около тях, нито бедните хора, с които тези носители се сблъскват в супермаркета, на пътя и в киното. Може да са ни дадени от природата, но предпочитаме да ги няма.

 
 
Коментарите са изключени за Топ 5 на най-гадните творения на природата