shareit

Сега я втасахме! Кулагин прави дует с Лили Иванова!*

| от Цветелина Вътева |

Още не сме се успокоили от творческия флирт на Цветана Манева с Азис и хоп! Ново 20!

Друга национална светиня е на път на бъде обругана. Главният герой в настоящия сезон на шоуто VIP Brother, гримьорът Валентин Кулагин, посегна не само на психичното здраве на съквартирантите и зрителите, но и на легендата Лили Иванова.

Естрадната икона и гримьорът са заснели заедно клип, в който в продължение на 11 минути (по Паулу Коелю) гримьорът се взира в снимка на Нора Недкова с непроницаема физиономия, докато Лили изпълнява джаз интерпретация на „Гимнастички“ на Мишо Шамара.

След като видеото бе качено в YouTube, се разрази истински скандал, който накара хората да забравят за министерски оставки, каски, назначения на министри с тъмно минало пр. глупости.

На въпрос на Кристина Патрашкова в „На Кафе“ дали се чувства обидена от използването на снимката й в поругаващото всичко свято и българско клипче, плеймейтката Нора Недкова заяви, че тя е Мис Сексапил и не смята, че човек трябва да съди другите по външния им вид и други качества.

Кулагин пък коментира видеото така: „В 21 век е нелепо да се интересуваме от това кой с кого и с какво си ляга. Видеото всъщност защитава кауза, но за да разберете каква е, трябва малко да се вгледате и да вникнете между смисъла. Не само да ме питате с какво спя.“

С Лили Иванова се запознали случайно, докато пазарували на черно крем за лице с екстракт от сърдечни нишки на китайска панда за по 3 000 паунда.

„Най-важното за една жена e да се поддържа“, каза гранддамата на българската естрада, след което заплаши операторите със съд за това че са я снимали на по-малко от километър и половина разстояние.

*Текстът е художествена измислица. Плод на въображението на автора. Умишлено невярна информация

 
 
Коментарите са изключени за Сега я втасахме! Кулагин прави дует с Лили Иванова!*