Нашето момиче срещу тяхното момиче

| от chr.bg |

Днес стана ясно коя е Мис Вселена 2017. Това е Деми-Лий Нел-Питърс. Тамара не участва в конкурса, тя ще участва в друг конкурс – Miss Planet 2017. Но какво би станало ако двете миски се бяха изправили една срещу друга?

Нека направим една сравнителна характеристика между нашето момиче и тяхното момиче.

Ще започнем с очевидното – Деми е Мис Южна Африка, а Тамара е Мис България. България е по-яка от Южна Африка, така че нашето момиче печели първия рунд.

В кръгът за младост: Деми е 22-годишна, а Тамара е на 24. Тамара печели и втория рунд като по-възрастна.

Нел-Питърс наскоро е завършила бизнес мениджмънт, но очевидно не работи по специалността, така че все тая, само си е набила парите. Тук бизнес мениджмънт учат само неориентираните хора в живота, които не са успели да влязат право.

Тамара Георгиева завършва Художествената академия със специалност дизайн на порцелан и стъкло. Тя след това работи в семейния бизнес, което е прекрасно. Иска да помага на бизнеса, а не само да го менажира и да му шевствува. Тамара печели.

Има няколко равни рунда: и двете миски имат еднакъв брой носове, и двете миски имат еднакъв брой гърди, и двете миски имат еднакъв брой мерки.

Така че като теглим чертата, Тамара я бие по точки. За жалост обаче конкурсът няма лиценз да изпрати Мис България на Мис Вселена и затова Деми се отърва.

Но щом дори принц Хари се сгоди за 36-годишна жена с един брак зад гърба си, явно вкусът за жени се е променил сериозно.

 
 
Коментарите са изключени за Нашето момиче срещу тяхното момиче