shareit

Най-умните реплики на плеймейтките

| от Цветелина Вътева |

Плеймейтките са еманацията на българската представа за страст и сексапил, това си е така. А жените, които ги мразят, им завиждат.

Ако сте завистливи жени, може да плямпате ала бала глупости от сорта на това, че външната красота не е важна, екстеншъните са смешни, надутите устни приличат на вагини пр., но истината е една: плеймейтките обитават страниците на Playboy и салоните за красота, а вие се возите в метрото и в събота пускате прахосмукачка.

Мъжете, за които гроздето е кисело, от своя страна бълват хейт по плеймейтките и се опитват да ги изкарат глупави: само и само за да не се наложи да си признаят, че биха дали единия си тестис, за да заменят тяхната Нина с трите филологии в СУ, целулита и бенката с косъм, за една плеймейтка, която учи прави задочно в странен университет и има една КТБ в млечните си жлези.

За да застанем на страната на истината, отсяхме най-честите реплики, които чуваме от плеймейтките в „Часът на Милен Цветков“ и „На кафе“. Те показват, че тези момичета не само са секси, но са и умни.

Ето ги и тях:

„Като дете бях много притеснителна“

Няма плеймейтка, която да е била отворена като дете. Те всички са били свенливи и скромни деца, но в тийнейджърката възраст, като удари хормонът, стават малко по-диви. В добрия смисъл.

„В добрия смисъл“

Предишното ми гадже ме удари със саксията на бенджамина, в добрия смисъл. Тя е доста агресивна, в добрия смисъл. Прадядо ми почина, в добрия смисъл. Важното е, каквото и да се случва, да не е в лошия.

„Всичко си има първи път“

Ами така е. Можете ли да го оспорите?

„Само Господ може да ме съди“

Откакто Николета Лозанова си татуира тези думи, те се превърнаха в нещо като „Ако“ на Ръдиард Киплинг. Разбира се, съдът също може да съди, но го прави рядко и ненавременно. Тази плеймейтска реплика всъщност е еквивалент на „Не плащам данък обществено мнение“. Последната малко остаря.

„Така го усещам отвътре“

Съвършен отговор на всеки въпрос. Може да се ползва на всякакви въпроси. „Защо пребихте децата с увреждания?“ – „Така го усещам отвътре“. „Защо ми изневери с най-добрия ми приятел?“ – „Така го усещам отвътре“. „Защо се опитахте да излекувате хемороидите си с настойка от белина?“ – „Така го усещам отвътре“. Виждате ли? Гениално за всяка ситуация.

„Аз съм човек, който…“

…разбира другите…е справедлив…е милостив…не обича интригите пр. Формулировката „човек, който“ желязно гарантира истинността на твърдението и подчертава характеристиките на Аза. Но така казано, звучи като произнесено от устата на феминистки настроена, космата интелектуалка с лош дъх.

„Обичам да се разхождам“

Плеймейтките имат красиви и стегнати тела и обикновено са обсипани с въпроси какво правят, за да не заприличат на нормалните жени с техните бричове, целулити и гърди в особена форма. И въпреки че те прекарват по половин ден във фитнес центровете, въртейки велоергометрите до откачане на капачката на коляното, обикновено обичат да казват, че обичат да се разхождат, на което дължат дългите си крака и стегнатите си кореми. Така че, ако искате да имате тяло за корица, просто минавайте по един тегел до кварталния магазин.

„Не всеки характер с друг характер се разбира“/ „Някои качества са черта на човешкия характер“

Тези двете са цитати от интервюто с Мис Плеймейт 2017, Нора Недкова. Обобщават разбирането за човешката същност, психология и взаимоотношенията между човеците.

„Просто съм себе си“

Всичко, което може да се каже по въпроса „бъди себе си“, може да прочетете тук. По-добре не може да се каже.

 
 
Коментарите са изключени за Най-умните реплики на плеймейтките