Най-еротичните моменти в политиката

| от |

Политиката значи власт, а както знаем, нищо не е по-секси от властта. Всички хора имат я мускули, я задник, я цици. Но малцина имат власт.

Като всяка страст, и политическата понякога избива, а когато всички очи са вторачени в теб, оставаш в аналите на политическата еротика завинаги.

Целувките на Брежнев

Джими Картър, Тито, Ясер Арафат, Индира Ганди, Ерих Хонекер… Брежнев целуваше като осмокласник! Няма да показваме снимки не защото е гнусното деяние, което показват, а заради гнусните времена, на които напомнят.

Силвио Берлускони

Целият живот, цялото същество на този човек е една парадна еротика, захаросана с кокаин. Хубав кокаин. Нямаме доказателства за това, но хайде, моля ви се. Вижте го. Естествено, че тупа магистрали. Това е Силвио Берлускони.

Единственият начин да не те е страх от смъртта, е ако цял живот тренираш за Ада.

Изневярата на Джон Кенеди с Мерилин Монро

Твърди се, че Мерилин се е обадила на Джаки Кенеди в Белия дом и е признала на първата дама за аферата с мъжа й. На това Джаки отговаря с: „Прекрасно! Аз се изнасям, а ти ела и се занимавай с всички проблеми тук.“ Очарователно семейство.

Изневярата на Бил Клинтън с Моника Люински

След такова комбо от изневеряващи президенти, нищо чудно, че американците избраха за държавни глави хора от семейство Буш. Там няма шанс за подобни залитания. Е, започна се война, но поне нямаше изневери.

Днес още по-малко можем да се надяваме на подобни скандали. С Тръмп дори жена му не иска да спи с него, какво остава за някоя цивилна мадама.

Бойко Борисов, на корт, без тениска

Ще се направим, че не помним снимката, на която премиерът също толкова гол до кръста прави набирания във фитнеса. Правим така, защото и ние сме българи, и ние имаме краткотрайна памет.

Тенисът безспорно е най-интересният от „благородните“ спортове. „Бизнес“ спортовете, ако щете. Това е защото голфът е неадекватна игра, измислена от пияни шотландци, а в ездата не спортуваш ти, а конят. Позицията, на която е Борисов, предполага някакъв етикет, който той винаги трябва да спазва. Както и президентът Румен Радев. От друга страна обаче те са си оплели кошницата – какво ги интересува кой какво си мисли за тях. Както и Клинтън. Човекът беше президент на най-мощната (уж) държава в света. Ще спи с когото си иска. Не са хубави тия работи, но… живот.

Интересното е, че докато президентът и премиерът се снимат по този уязвителен начин, има много хора в тази държава, които ги е срам да се снимат на празна маса.

Но пък хубаво в крайна сметка е, че Цецка Цачева не играе тенис.

 
 
Коментарите са изключени за Най-еротичните моменти в политиката