shareit

Момче с чудесен отговор на покана за сватбата на бившата си приятелка

| от chronicle.bg |

Да поканиш бившия си приятел на сватбата си е малко рисковано, както 21-годишната Хайли Станпър разбра. Тя сподели в Twitter: „Бившият ми написа в поканата, която му пратих, коя песен иска и вижте“

eb7c2ff783e4d34c251c13875b978bd6

RSVP произлиза от френската фраза „Répondez s’il vous plaît“ и означава „Моля, отговорете“. Останалата част от поканата гласи:

„Обещавам да танцувам, ако пуснете:“ и тук бившият й приятел е написал името на песента „I loved her first“ на Heartland. Заглавието на песента се превежда като „Аз я обичах първи“.

Разбира се, желанието му да дойде на сватбата трябва да се оцени подобаващо и песента да се приеме по-скоро като шега, отколкото като някакъв сериозен акт.

Когато снимката е публикувана в австралийска фейсбук група, разговорът се завърта около това дали е редно да каниш бивши гаджета на сватбата си. Някой твърдят, че е коравосърдечно и на практика се дърпа дявола за опашката. Други пък споделят, че някое от бившите им гаджета заедно със сегашната им половинка са били на сватбата им и всичко е било наред.

Хейли обяснява: „Преди да ме обвините защо въобще съм го канила, ето какво имам да кажа: Скъсахме преди 5 години! Не всяка раздяла трябва да е травматична, следователно все още сме приятели и можем да се смеем и шегуваме един с друг. Ако годеникът ми и бившият ми приятел могат да се смеят на туита ми, вие също можете.“

Хейли, годеникът й Остин и неизвестният бивш са били съученици като момчетата дори са били в един отбор по футбол. Тя излиза с шегаджията, когато е на 15.

 
 
Коментарите са изключени за Момче с чудесен отговор на покана за сватбата на бившата си приятелка