shareit

Мъж иска да купи планина за подарък на семейството си

| от chronicle.bg |

А вие какво бихте прави с милионите си?

В сайта за луксозни стоки HushHush.com беше публикувана обява от богат мъж, който търси да закупи скалиста планина на цената от 12 милиона паунда. Целта на покупката е мъжът да извае в скалата лицата на членовете на семейството си подобно на президентите в планината Ръшмор.

След като купува огърлица от сайта човекът изпраща съобщение до персонала, в което пише:

„Благодаря за помощта ви миналата седмица, съпругата ми много харес огърлицата – беше чудесна находка. Сега искам да ви помоля за още една услуга… Чудя се дали знаете да се продават планини? Причината да питам е, че искам да купя една и да издялам лицата на семейството ми в нея като изненада за тях. Би било чудесно да обезсмъртя семейството си и това би бил един забавен и уникален начин да го направя (В стил на планината Ръшмор).“

Бюджетът от 12 милиона британски лири е само за парцела като мистериозният клиент след това ще плати отделно на професионалист и за работата по оформянето на скалната маса. Планината трябва да е достатъчно голяма, за да побере лицата на съпругата му, четирите му деца, кучето му, както и на него самия.

Мъжът и преди е правил екстравагантни подаръци. Преди 2 години той купи на семейството си частен остров.

Аарън Харпин, основателят и изпълнителен директор на HushHush.com, коментира оригиналната идея: „Работим от стравнително кратко време, но вече имаме много лоялни клиенти, които намират сайта за удобен за нуждите им. С този господин работим още от началото и той често ни праща съобщения със специфични искания, които в момента няма на сайта, като всичките му искания досега са били приети и изпълнени. Но настоящето ще имаме нужда от малко помощ!“

„Очевидно той също е потърсил, както и ние, но може би има някакво място във Великобритания, за която не сме се сетили вече, и затова имаме нужда от малко помощ“, добавя Харпин.

 
 
Коментарите са изключени за Мъж иска да купи планина за подарък на семейството си